0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostum facebook verirmisin sistemi satarmısın
Tasarım ve renk olarak çok zayıf kalmış paneli biraz düzenli hale getirip renkleride düzenlersen daha iyi olabilir.
Yararlı paylaşım fakat tasrımın sana ait olduğu lmadığını düşünüyorum çünkü yabancılar yapmıştı sadece alıp mtaya geçirmişsiniz öyle düşündüm yanlış düşündüysem kb
Linki görebilmek için Kayıt olun yada Giriş yapın.
Mtaya çevirmekte birşey yokki omega birz java bilgin olsun yeter.
İlk versiyon hoşuma gitmişti, renk ve sade olduğu için.V2 pavyon gibi olmuş renkler vs logo zorla oraya koyulmuş gibi duruyor ve sosyal ağ olayı uzun Button yerine kare logoları olsa daha mantıklı.Arkaplanı olayında garip
Hmm v2 güsel ama html olarak mausele seçtimiz biyeri mavi gösterior o yüzden html tavsiye etmiyorum fakat animasyon olayı html'de çok daha güzel ve kolay başarılar eline sağlık.html yerine dx üzerine çalışmanı tavsiye ederimTelefondan yazdığım için yanlışlarım olabilir kb.
Bence V1 daha hoş ve sade, en sevdiğim türden.V2 çok aşırı süslü gibi gözüküyor, eleştiriye açıksındır umarım. MTA'ya google hesabı ile giriş yapmak , ne bileyim insana çok garip geliyor.
MTA'ya google hesabı ile giriş yapmak , ne bileyim insana çok garip geliyor.